In de huid van de chef is terug!

Kruip in de huid van een echte Chef-kok en maak de heerlijkste culinaire gerechten gewoon bij u thuis!

Onze Chef-kok Lars Elshof heeft voor u weer de lekkerste gerechten voorbereid en deze zijn driemalig te bestellen! Op vrijdag 13 november en vrijdag 4 december worden de heerlijkste verspakketten weer bij u aan de deur geleverd. Ook hebben wij een heerlijk kerspakket voor u samengesteld om tijdens de feestdagen te kunnen genieten van een 4-gangen diner! Het kerstpakket wordt op donderdag 24 december bij u bezorgd en deze is óók meerdere dagen houdbaar.

De gerechten worden geleverd met zelf te bereiden aardappel en salade garnituur.

Wij bezorgen deze pakketten van Gaanderen tot aan Didam en van Doetinchem tot aan ‘s-Heerenberg met een beperkte voorraad!

Kosten & Reserveren

Bestel ons 3-gangen verspakket en laat je gezelschap versteld staan van wat er uit jouw keuken komt! Wij leveren deze verspakketten uit op vrijdag 13 november en vrijdag 4 december.

Kosten voor dit pakket bedragen €60,- (of  €65,- voor wildpakket) voor twee personen. De betaling zal worden voldaan middels een tikkie en het pakket zal voor de deur worden afgeleverd om het contact zo veel mogelijk te beperken.

Vermeld uw adres in het formulier!

Wij zullen het pakket dan voor 17.00 uur bij u bezorgen (het kerstpakket zal op donderdag 24 december worden bezorgd en is meerdere dagen houdbaar).

Mochten jullie liever een andere bezorgtijd willen, laat het ons weten.

Veel kook en eet plezier!

Team Carpe Diem,