Buitengewone borrel/diner

in plattelandse sferen

Zin in een besloten borrel en/of diner maar geen zin in koken, de afwas en de rommel? Mooi weer en zin in nét iets meer dan een doorsnee barbecue, dan zit je in Vethuizen goed.

Laat u en uw gezelschap verrassen met een bijzonder diner wat live wordt bereid in onze buitenkeuken. Het diner wordt compleet uitgeserveerd aan een prachtig gedekte tafel. U kunt heerlijk achterover leunen.

Kies een diner uit ons populaire opties: een verfijnd 3 tot en met 7 gangen menu van de chef, of geniet van een 3-gangen shared menu.
Bij het shared menu presenteren wij de voor- en nagerechten op etagères midden op tafel, zodat iedereen zijn favoriete keuze kan maken. Het hoofdgerecht wordt door ons uitgeserveerd.

Geniet van een zorgeloze avond waarbij culinair genot en gezelligheid hand in hand gaan.
Onze overdekte Karreschop ligt midden tussen de weilanden en geeft een prachtig zicht op de Montferlandse bossen. Een besloten borrel/diner in plattelanfse sferen!

Een besloten borrel en/of diner is enkel te verkrijgen op reservering vanaf 20 personen. Neem contact met ons op voor meer informatie en een offerte op maat