Hotelfaciliteiten

  • Ruime huiselijke lounge
  • Bar
  • Gezellig terras
  • Tuin met ruim uitzicht
  • Restaurant
  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Overdekte fietsenstalling
  • Wandel- en fietsroutes aanwezig bij de receptie
  • Receptie (check-in vanaf 14.00 uur tot 21.00 uur, check-uit uiterlijk 11.00 uur)

Buitengewoon genieten

Havezathe Carpe Diem is gevestigd in een in 2009 gemoderniseerde en verbouwde boerderij. Het hotel beschikt over een ruime selectie comfortabele kamers, een historisch restaurant, huiselijke lounge en zakelijke faciliteiten. Wat is er lekkerder dan heerlijk ontspannen overnachten in een historisch hotel in de Achterhoek, midden in de natuur? Onze locatie maakt het mogelijk.

Overnacht in één van onze zeventien sfeervolle kamers, variërend van standaard, comfort, terras en onze suite. Zij versterken het bijzondere van de boerderij en de natuurlijke ligging.

Indien u een arrangement inclusief diner heeft gereserveerd, vernemen wij ook graag hoe laat wij een tafel mogen reserveren. Mocht onze keuken nog rekening moeten houden met diëten, allergieën of andere eetwensen vernemen wij dat graag op voorhand.

Restaurant

Ontbijt

Op zondag t/m donderdag vanaf 07.00 uur (op zaterdag en zondag vanaf 08.00 uur) tot 10.00 uur kunt u gebruik maken van het restaurant voor een uitgebreid  keuze ontbijt. De kosten hiervoor zijn €16,50 p.p. inclusief verschillende broodjes, beleg, sappen en koffie of thee.

Lunch

Ons keuken team staat vanaf 11.30 uur voor u klaar voor de lunch. Neem plaats op ons terras of in onze lounge. Tot 16.00 uur kunnen er lunchgerechten besteld worden.

Diner

Vanaf 17:30 uur kunt u plaatsnemen in ons restaurant om te dineren van onze à la carte kaart of laat en u culinair verrassen tot 7-gangen menu van de chef. Voor de perfecte wijn-spijs combinatie voorziet ons team u graag van deskundig advies. Wenst u liever een bijpassend alcoholvrij arrangement, ook hierin voorzien wij u graag.

Wij raden aan een tafel op voorhand te reserveren!

Reserveer hier uw tafel!

Terras

Parkeer gerust de fiets in de fietsenstalling en ga heerlijk zitten in ons comfortabele terrasmeubilair. Met een geweldig uitzicht op landerijen en bossen kunt u heerlijk ontspannen genieten in een gezonde omgeving.

Bestel van de lunchkaart of een borrelhap en laad de batterij weer helemaal op.

Onze lunchkaart bestaat uit verschillende gerechten. Ook hebben wij een uitgebreide drankenkaart met een ruime keuze uit bijzondere bieren.

Onze lounge

Ook indien het minder weer is, is het heerlijk vertoeven op de Havezathe. In onze gezellige lounge met verschillende zithoeken kunt u heerlijk ontspannen na een  fietstocht of een lange wandeling. Bestel van de lunchkaart of een borrelhap en laad de batterij weer helemaal op.

De lounge is tevens uitermate geschikt voor het aperitief voor het diner. Bekijk de kaart en geniet van een hapje en drankje alvorens u plaats neemt in het restaurant. Heerlijk genieten bij onze haard!

Onze lunchkaart bestaat uit verschillende gerechten voor de kleine én grote trek. Ook hebben wij een uitgebreide drankenkaart met een ruime keuze uit bijzondere bieren.