Buiten(gewoon) genieten

Niets is fijner dan, na actief buiten bezig zijn, lekker eten met een fris drankje of een kop koffie op ons gezellige en rustige wandel- en fietsterras.

Parkeer gerust de fiets in de fietsenstalling en ga heerlijk zitten in ons comfortabele terrasmeubilair. Met een geweldig uitzicht op landerijen en bossen kunt u heerlijk ontspannen genieten in een gezonde omgeving.

Onze lunchkaart bestaat uit verschillende gerechten voor de kleine én grote trek. Ook hebben wij een uitgebreide drankenkaart met een ruime keuze uit bijzondere bieren.

Fietsroutes

Voor ieder wat wils, daar is deze omgeving uitermate geschikt voor. Wandelen en fietsen naar bijvoorbeeld ’s Heerenberg met het prachtige Kasteel Huis Berg. Kijk in Doesburg waar Abraham de mosterd haalt. Of struin rond op de boekenmarkten in Bredevoort.

Ook bevat deze regio een prachtige ATB route in het Montferlandse bos.

Bekijk de fietsroutes
Lunchkaart

Gerechten van onze lunchkaart kunt u bestellen vanaf 11:30 uur. Tevens kunt u onze bekende verrassingslunch bestellen.

Graag vernemen wij of u dieetwensen of allergieën heeft, dan houden wij daar met plezier rekening mee.

Bekijk de lunchkaart

Onze lounge

Ook indien het minder weer is, is het heerlijk vertoeven op de Havezathe. In onze gezellige lounge met verschillende zithoeken kunt u heerlijk ontspannen na een  fietstocht of een lange wandeling. Bestel van de lunchkaart of een borrelhap en laad de batterij weer helemaal op.

De lounge is tevens uitermate geschikt voor het aperitief voor het diner. Bekijk de kaart en geniet van een hapje en drankje alvorens u plaats neemt in het restaurant. Heerlijk genieten bij onze haard!

Onze lunchkaart bestaat uit verschillende gerechten voor de kleine én grote trek. Ook hebben wij een uitgebreide drankenkaart met een ruime keuze uit bijzondere bieren.