Join the team!

Werken bij Havezathe Carpe Diem

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste collega’s om ons leuke team te versterken! Hieronder vind je de functies waar wij momenteel versterking zoeken. Zit hetgeen je zoekt er toch niet tussen? Wellicht kunnen wij alsnog iets voor elkaar betekenen. Stuur je motivatie en CV naar info@hotelcarpediem.nl en wij nemen contact met je op.

 

Kom werken bij het leukste team van Vethuizen!

Openstaande uitdagingen:

Bedieningsmedewerker

Werk jij graag met mensen, vind je het niet erg om hard te werken en ben je een gastheer/vrouw in hart en nieren? Ben je communicatief sterk en houd je van gezelligheid. Wil jij je food en beverage kennis verder ontwikkelen of juist jouw culinaire kennis overbrengen aan de gast en daarnaast werken in een gemotiveerd en heel gezellig team? Dan is ons team op zoek naar jou!

Wat bieden wij?

  •     Goed salaris conform horeca CAO
  •     Opleidingsmogelijkheden bespreekbaar
  •     Vrije (weekend-)dagen mogelijk in overleg
  •     Uren in overleg (variërend van 16 tot 38 uur)
  •     Werken in een prachtige omgeving
  •     Werken in een gezellig team

Enthousiast geworden? Stuur je motivatie en CV naar rick@hotelcarpediem.nl, bellen voor meer informatie is uiteraard ook mogelijk, vraag naar Pim of Rick.

Zelfstandig werkend kok

Passie voor de keuken en bomvol ambitie? Kick jij er op om iedere keer weer de smaakpapillen van je gasten te laten dansen? Dan is Havezathe Carpe Diem de plek voor jou!

Help jij onze chef-kok Lars Elshof zijn doelen te bereiken om dagelijks culinaire hoogstandjes en creatieve gerechten op tafel te krijgen?

Voor ons keukenteam zijn wij op zoek naar een zelfstandig werkend kok, 16-38 uur per week. Solliciteer nu en kom ons keukenteam versterken! Wij bieden jou een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Enthousiast geworden? Stuur je motivatie en CV naar rick@hotelcarpediem.nl, bellen voor meer informatie is uiteraard ook mogelijk, vraag naar Pim of Rick.

Allround interieurverzorgster/verzorger

Ben jij een duizendpoot die van aanpakken weet? Dan zoeken wij jou! Kom ons ochtend team versterken en help ons de Havezathe iedere ochtend weer spik en span te krijgen voor de volgende gasten. Van schoonmaak van het restaurant, lounge, hotelkamers tot het gereed maken van het terras voor weer een mooie dag.

Zie jij jezelf al bij ons werken? info@hotelcarpediem.nl

Afwasser

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste afwassers in de avonden om ons keukenteam te versterken! Begin part-time in de spoelkeuken en groei, indien gewenst, door naar de bediening of keuken. Uiteraard zijn vaste avonden bespreekbaar.

Eventueel is de spoelkeuken ook te combineren met werkzaamheden als interieurverzorgster/verzorger in de ochtenden.

Zie jij jezelf al bij ons werken? Stuur je motivatie en CV naar info@hotelcarpediem.nl