Join the team!

Werken bij Havezathe Carpe Diem

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste collega’s om ons leuke team te versterken! Hieronder vind je de functies waar wij momenteel versterking zoeken. Zit hetgeen je zoekt er toch niet tussen? Wellicht kunnen wij alsnog iets voor elkaar betekenen. Stuur je motivatie en CV naar info@hotelcarpediem.nl en wij nemen contact met je op.

 

Kom werken bij het leukste team van Vethuizen!

Openstaande uitdagingen:

Zelfstandig werkend kok

Passie voor de keuken en bomvol ambitie? Kick jij er op om iedere keer weer de smaakpapillen van je gasten te laten dansen? Dan is Havezathe Carpe Diem de plek voor jou! Solliciteer nu en kom ons keukenteam versterken! Wij bieden jou een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Full-time en part-time!

info@hotelcarpediem.nl

Allround interieurverzorgster/verzorger

Ben jij een duizendpoot die van aanpakken weet? Dan zoeken wij jou! Kom ons ochtend team versterken en help ons de Havezathe iedere ochtend weer spik en span te krijgen voor de volgende gasten. Van schoonmaak van het restaurant, lounge, hotelkamers tot het gereed maken van het terras voor weer een mooie dag.

Zie jij jezelf al bij ons werken? info@hotelcarpediem.nl

Afwasser

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste afwassers om ons keukenteam te versterken! Begin part-time in de spoelkeuken en groei, indien gewenst, door naar de bediening of keuken.

Eventueel is de spoelkeuken ook te combineren met werkzaamheden als interieurverzorgster/verzorger in de ochtenden.

info@hotelcarpediem.nl