Havezathe Carpe Diem

Havezathe Carpe Diem is gevestigd in een in 2009 gemoderniseerde en verbouwde boerderij gesitueerd in Montferland. Onder de rook van Doetinchem en daardoor dicht bij de Duitse grens. Een wijds uitzicht met een mild heuvelachtig terrein, landbouw en op de achtergrond de Montferlandse bossen vormen het decor. Dé ideale plek om tot rust te komen, uit te waaien, activiteiten te ondernemen, steden en dorpjes te bezoeken of te sporten.

Het ware buitenleven ervaart u op onze historische en karakteristieke Havezathe. Het ruisen van de bomen, het knisperende grint en vooral de vergezichten over de landerijen van de Achterhoek  zorgen voor een ultieme natuurbeleving. Een zéér geschikte uitvalsbasis om te wandelen (Pieterpad) en te fietsen in het prachtige landschap. Geniet van wellness op 2 km afstand of een heerlijke dag golfen.
Ons restaurant, gesitueerd op de oude deel, is een aanrader evenals het prachtige terras met uitzicht op de Montferlandse bossen.

Als vergaderlocatie geroemd: warm en inspirerend.
De Herenkamer, ’t Gebint en de Graanschuur zijn stuk voor stuk multifunctionele ruimtes en uitermate geschikt voor bijna iedere bijeenkomst.

Ook de keuken is al jaren een begrip in de Achterhoek. Onze Chef-kok Lars Elshof en zijn keuken team proberen onze gasten iedere keer weer te verrassen met een regelmatig wisselend Menu van de Chef en á la carte kaart.

Van René & Marja naar Pim, Bart & Rick

René & Marja

Havezathe Carpe Diem is opgezet door René en Marja Wijnands. Zij maakten hun droom waar. Hun passie dreef hen om Havezathe Carpe Diem te maken tot wat het nu is: een prachtig gemoderniseerd hotel, restaurant en vergaderlocatie.

Op 22 mei 2015 kwam René Wijnands onverwacht te overlijden. De zonen en schoonzoon van René en Marja, Bart, Pim en Rick, zwaaien vanaf 1 oktober 2015 de scepter op de Havezathe. De hele familie werkt natuurlijk nog altijd mee. Ook Marja, Lotte, Anne en Chloé stellen samen alles in werking om uw verblijf buitengewoon onvergetelijk te maken.

Pim, Bart & Rick