Een buitengewone dag op de Havezathe.

De dag breekt aan. Je bruiloft, de mooiste dag van je leven. Een dag om nooit te vergeten. De perfecte dag. Trouwen in de tuin van een Havezathe stammend uit de 13e eeuw. Havezathe Carpe Diem is een officiële trouwlocatie bij de Gemeente Montferland.

Havezathe Carpe Diem is een uitermate geschikte trouwlocatie voor een hele dag op één locatie, van de huwelijksvoltrekkingen, receptie, diner tot zelfs avondfeest. Onze ligging in de Achterhoek biedt de perfecte romantische omgeving voor een dag om nooit meer te vergeten.

U arriveert in stijl op de oprit, opgewacht door al uw vrienden en familie. Het bruidspaar wordt warm ontvangen en kan direct door naar de tuin met vergezichten over de landerijen en de bosrand van Montferland. Na de huwelijksvoltrekking in landelijke sfeer kan de taart worden aangesneden op ons mooie grote terras waarna het feestgedruis losbarst.

Ons keukenteam werkt graag met u samen om uw bruiloft ook culinair vorm te geven. Een 3-, 4-, 5-,6-, 7- gangen diner, maar ook een barbecue in de zomerzon behoort tot de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee.

Wij nodigen u graag uit om een kijkje te komen nemen op uw toekomstige trouwlocatie. We bespreken graag met u hoe uw perfecte dag er uit ziet en geven passend advies.

Om tot de perfecte omlijsting voor uw bruiloft te komen adviseren wij contact met ons op te nemen via onze contactpagina. Dit kan telefonisch of door uw contactgegevens en wensen achter te laten in ons contactformulier. Wij hopen snel van u te horen. Samen maken we er een buitengewone dag van bij Havezathe Carpe Diem!

Neem contact met ons op