Trouwlocatie in de Achterhoek

Een buitengewone dag op de Havezathe

De dag breekt aan. Je bruiloft, de mooiste dag van je leven. Een dag om nooit te vergeten. Bent u opzoek naar een exclusieve trouwlocatie in de prachtige omgeving van de Achterhoek? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Onze Havezathe, die stamt uit de 13e eeuw is uitermate geschikt voor de huwelijksvoltrekking, receptie, diner en zelfs het avondfeest in combinatie met overnachting. De ligging in de Achterhoek biedt de perfecte romantische omgeving voor een dag om nooit te vergeten!

U arriveert in stijl op de oprit, opgewacht door al uw vrienden en familie. Het bruidspaar wordt warm ontvangen en kan direct door naar onze prachtige tuin met vergezichten over de landerijen en de bosrand van Montferland voor de huwelijksvoltrekking. Een idyllische setting om elkaar het jawoord te geven. Na de ceremonie kunt u in een landelijke sfeer de taart aansnijden en samen proosten op uw huwelijk. Vervolgens kan het feestgedruis losbarsten, waarbij u en uw gasten kunnen genieten van een onvergetelijke avond.

Wij nodigen u graag uit om een kijkje te komen nemen op uw toekomstige trouwlocatie. We bespreken graag met u hoe uw perfecte dag er uit ziet en geven passend advies.

Om tot de perfecte omlijsting voor uw bruiloft te komen adviseren wij contact met ons op te nemen via onze contactpagina. Dit kan telefonisch of door uw contactgegevens en wensen achter te laten in ons contactformulier. Wij hopen snel van u te horen. Samen maken we er een buitengewone dag van bij Havezathe Carpe Diem!

plan een afspraak

“Fantastische locatie om in de buitenlucht het huwelijk te voltrekken”
“Het ja-woord geven in de tuin van een Havezathe uit de 13e eeuw”
“Samen het avontuur aangaan”

Jullie avontuur begint vandaag!