Trouwlocatie in de Achterhoek

Een buitengewone dag op de Havezathe

Trouwen, een feestelijke gelegenheid. Een dag om nooit te vergeten en daar dragen wij graag ons steentje aan bij. Havezathe Carpe Diem is een uitermate geschikte trouwlocatie voor huwelijksvoltrekkingen, receptie en diner. Onze ligging in de Achterhoek biedt de perfecte romantische omgeving voor een dag om nooit te vergeten.

U arriveert in stijl op de oprit, opgewacht door al uw vrienden en familie. Het bruidspaar wordt warm ontvangen door de openslaande deuren die direct toegang bieden tot een receptie. Het bijzondere terras met vergezichten over de Montferlandse bossen en de rest van de Achterhoek bieden een ideale locatie voor een feest in de frisse open lucht.

Ons keukenteam werkt graag met u samen om uw bruiloft ook culinair vorm te geven. Een 3-, 4-, 5- of 6- gangen diner behoort tot de mogelijkheden.

Ook nodigen wij u graag uit om eens een kijkje bij ons te komen nemen, zodat u zelf uw ideale trouwlocatie met ons kunt bespreken.

Om tot een passende omlijsting voor uw bruiloft te komen adviseren wij contact met ons op te nemen via onze contactpagina. Dit kan telefonisch of door uw contactgegevens en wensen achter te laten in ons contactformulier. Wij hopen snel van u te horen. Samen maken we er een buitengewone dag van bij Havezathe Carpe Diem!

Contact opnemen
“Fantastische locatie om in de buitenlucht het huwelijk te voltrekken”
“Het ja-woord geven op de deel van een Havezathe uit de 12e eeuw”