Zingende Obers

Verschillende data in het jaar hebben wij de Zingende Obers in huis. Havezathe Carpe Diem biedt een uitstekende diner ervaring in achterhoek, waarbij uw team, familie of vrienden een avondje culinair èn muzikaal verrast worden. Ook met z’n twee zijn de Zingende Obers te genieten, gegarandeerd romantisch.

U wordt om 18.30 uur in ons historisch restaurant ontvangen met een Prosecco en een amuse waarna een heerlijk viergangendiner van onze chef volgt. Het diner eindigt met een kop koffie of thee met een friandise. U wordt bediend door onze Zingende Obers Pim, Silke, Jerry, Niels en Rik. Tussendoor laten zij u genieten van hun muzikale talenten en dat voor €46,50 per persoon excl. consumpties. Voor hotelgasten die een arrangement hebben geboekt, wordt  €15,00 toeslag per persoon in rekening gebracht.

Aankomende data Zingende Obers:

25 september

20 november

14 februari

22 april

 U dient van tevoren te reserveren.

Ook voor uw speciale gelegenheden zijn de Zingende Obers te boeken, bij ons in de Havezathe nabij Doetinchem of op locatie. Er is geen betere diner ervaring in de achterhoek te vinden!

U kunt ook onze Zingende Obers inhuren, waarbij ze op locatie in de achterhoek of elders uw gezelschap van zowel een culinaire als muzikale ervaring voorzien.

Zingende obers arrangement
Zingnde obers entertainment